Thursday, 21 November 2013

Semester 5 Dalam Kenangan :) Diploma Dah Nak Habis Dah

Assalamualaikum ... bertemu kembali kita.... alhamdulillah... kita smbung dengan kngan sem 5 plak....alhamdulillah penat lelah aq study habis dah 5 sem aq kt kolej trbaik tu(terbaik la errr)... tp x kisah la... kutuk2 pon degree aq nk smbung situ jugak hahaha.... So sem 5 ni kehidupan aq berubah sikit... aq bnykkan masa lepak kt kolej besa la dah last sem.... Sem ni aq slaloo lepak ngn 4 gadis... mereka ialah Syera, Filzah, Nisha and Kiah.... apa pon best la dapat lepak ngn mereka smpai satu sem .... rapat mcm adik beradik... g mane pon sama2 berlima... mybe bnda ni leh buat aq x leh lupa kngan kita berlima kat kolej... apa kami buat smpai x leh lupa antara satu sama lain?? eh x leh gtaw rahsia adik beradik ja hahaha.... sem ni jugak aq dpt seorang lect yg sngt baik ngn aq... dia dah bnyk tlong aq... dah mcm akk aq sndiri... nama dia miss Rashidah.... orgnya comel bila snyum tp bila suruh snap pic... muka mcm nk mkn org hahaha.... apa pon miss mmg trbaik :)... x lupa jugak pada group aq yg lgi satu dibarisi Awin, Mira dan Rahimah.... ni group gila2 aq hahaha.... klu dah jumpa skali mmg mcm2 cita leh jdi tmbah2 lagi si rahimah hehee.... So skunx exam pon dah hbis... sedih la sbb kami suma akn berpisah... bukan x leh jumpa dah... tp xleh nk jumpa slalo la.... kalau ada rezeki in shaa allah kita akn jumpa lgi kan... apa pon aq bersyukur sngt dpt hbiskn pembelajaran aq kt kptm tu dgn jayanya,.... Faiz kut!!! ok la pnjg sngt dah ni... so aq ada sedia berberapa gmbr buat santapan rohani hahaha .... :P
























1 comment: