Thursday, 21 November 2013

Berita Sedih Kematian Kawan Sekelas Aku Dari Sem 2 :(

Ya allah sungguh aq x sangka kwn sekelas aq telah pergi meninggalkn kami semua dalam keadaan yang tidak disangka.... Assalamulaikum.. ini adalah berita sedih yg telah aq trima seorang kwn aq telah kembali ke rahmatullah pada 20/11/2013... masa tu hari last kmi semua exam... tgh keseronokkan kami mnyambut kemerdekaan lepas exam... dia telah pergi meninggalkn kami... sejak dari sem 2 aq knl dia... dia seorang yg sngt baik.... arwah mmg baik la ngn aq sbb aq suke ngusik dia... tp dalam senyuman dia tu.. dia mngidap berberapa pnyakit yg agak serius jugak... hnya allah saja yg tahu betapa seriusnya pnyakit dia tu... Sbb allah sygkn dia ... die dijemput utk kmbali kepada allah Swt... kepada AZIRA BINTI RAZUKI... aq mintak maaf kalau ada trkasar bahasa ngn kau semua tu adalah gurauan sahaja... moga roh kau dicucuri rahmat... dan ditempatkn bersama orang2 yang beriman... Sama2 la kita sedekahkan al-fatihah pada arwah... Aminn....

Azira Binti Razuki
Al-Fatihah
(1992-2013)

Semester 5 Dalam Kenangan :) Diploma Dah Nak Habis Dah

Assalamualaikum ... bertemu kembali kita.... alhamdulillah... kita smbung dengan kngan sem 5 plak....alhamdulillah penat lelah aq study habis dah 5 sem aq kt kolej trbaik tu(terbaik la errr)... tp x kisah la... kutuk2 pon degree aq nk smbung situ jugak hahaha.... So sem 5 ni kehidupan aq berubah sikit... aq bnykkan masa lepak kt kolej besa la dah last sem.... Sem ni aq slaloo lepak ngn 4 gadis... mereka ialah Syera, Filzah, Nisha and Kiah.... apa pon best la dapat lepak ngn mereka smpai satu sem .... rapat mcm adik beradik... g mane pon sama2 berlima... mybe bnda ni leh buat aq x leh lupa kngan kita berlima kat kolej... apa kami buat smpai x leh lupa antara satu sama lain?? eh x leh gtaw rahsia adik beradik ja hahaha.... sem ni jugak aq dpt seorang lect yg sngt baik ngn aq... dia dah bnyk tlong aq... dah mcm akk aq sndiri... nama dia miss Rashidah.... orgnya comel bila snyum tp bila suruh snap pic... muka mcm nk mkn org hahaha.... apa pon miss mmg trbaik :)... x lupa jugak pada group aq yg lgi satu dibarisi Awin, Mira dan Rahimah.... ni group gila2 aq hahaha.... klu dah jumpa skali mmg mcm2 cita leh jdi tmbah2 lagi si rahimah hehee.... So skunx exam pon dah hbis... sedih la sbb kami suma akn berpisah... bukan x leh jumpa dah... tp xleh nk jumpa slalo la.... kalau ada rezeki in shaa allah kita akn jumpa lgi kan... apa pon aq bersyukur sngt dpt hbiskn pembelajaran aq kt kptm tu dgn jayanya,.... Faiz kut!!! ok la pnjg sngt dah ni... so aq ada sedia berberapa gmbr buat santapan rohani hahaha .... :P
























ThrowBack Semester 4 :)

Assalamualaikum....alhamdulillah kembali kita sedara dalam rancangan mari berdansa bersama saya hahaa... gurau saja!! hurm hari ni aq nk tnjuk gmbr kngn sem 4... ya allah bnyk kngn sem ni... pahit dan manis.... Dan something bad happen mase aq sem 4... mmg sedih sngt la... tp tu cita peribadi... so x leh nk expalain detail ehehhe... tp apa pon aq hadapi nya dgn baik... Sem 4 adalah sem pling susah dalam diploma aq amik ni... ya allah pening kepala nk baca hafal fuhh!!!... tp apa pon pointer ok lgi x jtuh lgi 3 pointer tu .... Knagn pling best time sem 4 mestilah masa anugerah dekan... Mana x best nya mmg tu yg aq nak .. bukan aq saja boleh dikatakn suma student nak... sapa xnk tmbah plak parents kita berbangga dgn kjayaan kita.. :)... So kt bwh ni aq letak la berberapa gmbr masa sem 4... klu x clear ka apa ka.... sorry siap2 camera aq bukan kamera mahal hahahaha...